WCA E noʻonoʻo i ka ʻoihana ea moana i ka puka
banenr88

NUHOU

Wahi a nā hōʻike, ua hoʻolaha ka German Railway and Transport Workers Union i ka lā 11e hoʻomaka i kahi kaʻaahi 50-hola ma hope o ka lā 14, hiki ke hoʻopilikia koʻikoʻi i ke kaʻa kaʻaahi ma ka Pōʻakahi a me ka Pōʻalua o kēia pule aʻe..

I ka hoʻomaka ʻana o Malaki, ua hoʻomaka ka hui ʻo German Railway and Transport Union a me ka German Service Industry Union i kahi hoʻopaʻapaʻa, ka mea i hoʻopau i ka halihali lehulehu ma Kelemania;i ka hopena o ʻApelila, ua hana hou ka German Railway and Transport Union i kahi hoʻolaha hoʻolaha 8-hola.

ʻo ka hahau lōʻihi loa o nā limahana kaʻaahi Kelemania e nā logistics senghor

Ua kūkākūkā pū kekahi mau uniona i ka halihali a me nā ʻāpana pili me nā mea hana no nā mahina, ʻaʻohe hopena a hiki i kēia lā.

Wahi a ka Deutsche Bahn a me Transport Workers 'Union, e hoʻopilikia ana ka hoʻouka kaua e hiki mai ana i ka mea hoʻokele o Deutsche Bahn, ʻo Deutsche Bahn a me nā ʻoihana kaʻa ʻē aʻe, me ka hana ʻole o nā kamaʻilio hana i ka holomua "kūpono" i nā pule i hala.

lawe ukana-4609887_1920

"Ke pau loa nei ke ahonui o ko mākou mau lālā i kēia manawa," i ʻōlelo ʻia e kahi ʻelele o ka German Skyway and Transport Workers' Union i ka lā 11."Ua koi ʻia mākou e hahau no 50 mau hola e hōʻike i ke koʻikoʻi o ke kūlana."ʻO ka loaʻa ʻana me ka ʻole o ka hoʻokau piha ʻana o ka pūnaewele e pili ana i nā kumuwaiwai hiki ke hoʻoneʻe ʻia ʻo Deutsche Bahn.

Ua hoʻohewa ʻo Martin Seiler, ka luna o nā limahana ma Deutsche Bahn, i ka hoʻoholo ʻana e kuʻi, me ka ʻōlelo ʻana he hōʻailona hōʻailona ia e koi ʻole ai i nā lālā e koho.ʻO kēia hahau pupule ʻaʻole kumu ʻole a ʻoi loa.

ʻIke mākou a pau i kēlākaʻa kaʻaahiʻo ia kekahi o nā ʻano kaʻa kaʻa nui loa ma Kelemania, a he wahi koʻikoʻi nō hoʻi ia oKina-Europe Express.E hoʻopili ʻia ka manawa kūpono o ka hana kaʻaahi i nā pae like ʻole e nā hahau, e hopena i ka lohi i ka loaʻa ʻana o nā waiwai mai nā mea nona nā ukana.E hoʻopili koke ʻo Senghor Logistics i kā mākou mea kūʻai aku Kelemania ma hope o ka hoʻomaopopo ʻana i ke kūlana i luna, no laila e loaʻa iā mākou nā kōkua kākoʻo, e like meukana kai, ukana ea, a i ʻole ka lawe ʻana i ka lewa kai e hōʻoia i ka hoʻouna ʻana o nā mea kūʻai aku.

No ka ʻike hou aku e pili ana i ka ʻike honua, ka nūhou wela logistic, a me ka mālama ʻana i nā kulekele pili i kēia manawa, e kipa i ka bookmark Senghor Logistics pūnaewele!


Ka manawa hoʻouna: Mei-15-2023